Νέα

good morning JZUN659

Παγκόσμια Ημέρα Υγείας

Μαζί μπορούμε να φτάσουμε σε έναν πιο δίκαιο και υγιέστερο κόσμο!

Κάθε χρόνο στις 7 Απριλίου εορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Υγείας (World Health Day). Το θέμα της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας για το 2021 είναι: «Μαζί μπορούμε να φτάσουμε σε έναν πιο δίκαιο και υγιέστερο κόσμο».

Μαζί με τον απολογισμό για τους δύσκολους μήνες που πέρασαν, για όλα όσα κάναμε σωστά, αλλά και για όλα εκείνα που θα έπρεπε να ήταν διαφορετικά,  υποδεχόμαστε την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας με μια σειρά από στόχους που στο επίκεντρό τους έχουν την καλή υγεία. Καλή υγεία όμως σημαίνει καλύτερες συνήθειες, περισσότερη δραστηριότητα και κυρίως θετική ψυχολογία.

Η ομορφιά, που πηγάζει από την καλή υγεία, συνιστά διαχρονικά ένα «αγαθό» επιθυμητό και πολύτιμο, η αναζήτησή της όμως δεν περιορίζεται μόνο στη μορφολογική της διάσταση. Ιδιαίτερα σήμερα, εκτός από την επιδίωξη μιας όμορφης εξωτερικής εμφάνισης- όπως την αντιλαμβάνεται ο καθένας μας- νιώθουμε την ανάγκη να βιώσουμε όμορφα συναισθήματα, όμορφες εμπειρίες, στιγμές και σκέψεις.

Πώς θα τα πετύχουμε όλα αυτά;  Κατ’ αρχάς είναι ανάγκη να βάλουμε συγκεκριμένους και ρεαλιστικούς στόχους, χωρίς πολλά πρέπει και απαγορεύεται ώστε να είναι εφικτοί. Αν μάλιστα βρούμε παρέα για να μοιραστούμε την προσπάθεια τότε θα είναι πιο εύκολη η επίτευξή τους!

Ακολουθήστε, λοιπόν, τα παρακάτω βήματα: 

  • Βρείτε τρόπους να αυξήσετε τις χαρούμενες στιγμές μέσα στην ημέρα και να μειώσετε τις αρνητικές.
  • Μην ξεχνάτε να κάνετε μικρά διαλείμματα ηρεμίας μέσα στην ημέρα.
  • Βρείτε τρόπους εκτόνωσης και μείωσης του στρες. Δοκιμάστε π.χ. ασκήσεις yoga ή διαλογισμό.
  • Βελτιώστε την ποιότητα του ύπνου σας.
  • Αγαπήστε! Η αγάπη είναι η μόνη ενέργεια που μπορεί να πολλαπλασιάσει τα θετικά στοιχεία στη ζωή μας, μια ζωτική δύναμη που μπορεί να επηρεάσει με θετικό τρόπο το μέλλον μας.

Αλλάξτε την καθημερινότητά σας με «έξυπνο» τρόπο και ζήστε την ομορφιά 365 μέρες το χρόνο!

 

Πηγές: https://www.iatronet.gr, https://www.protagon.gr

MET COSMETIC: Η κλινική με τα περισσότερα βραβεία τα 3 τελευταία χρόνια!

Το Μet Cosmetic, τα 3 τελευταία χρονια ξεχωρίζει ανάμεσα στις πιο επιφανείς ελληνικές εταιρείες του κλάδου της Πλαστικής Χειρουργικής, Δερματολογίας και Αισθητικής Ιατρικής, αποσπώντας συνολικά 28 Βραβεία υπηρεσιών και θεραπειών στα Medical Beauty Awards. 

Για 4η συνεχόμενη χρονιά επιβραβεύτηκαν και αναδείχθηκαν οι σημαντικές πρόοδοι στον χώρο της υγείας της ομορφιάς και της αντιγήρανσης, τόσο σε επίπεδο υπηρεσιών από επαγγελματικούς χώρους, όσο και σε επίπεδο θεραπειών.

Η Ιατρική μας Ομάδα

ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ!

Follow Us

Ενημερωθείτε για όλες τις νέες θεραπείες και μάθετε πρώτοι όλες τις προσφορές σε υπηρεσίες!

Αθήνα (Γλυφάδα)

Ζάκυνθος

Λευκάδα

Πρέβεζα

MET-01.png

© 2024 Met Cosmetic

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ
ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ;

Εγγραφείτε στο newsletter μας & κερδίστε κουπόνι -10% για την πρώτη σας ONLINE αγορά.

Αποδέχομαι την Πολιτική Απορρήτου