Μεσοθεραπεία Κυτταρίτιδας

Το πρόβλημα της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους, είναι ένα χρόνιο πρόβλημα που μας ταλαιπωρεί γενικά. Ωστόσο μήπως έφτασε η ώρα να δώσουμε μια οριστική λύση και να χαρούμε το αποτέλεσμα αυτής; Βέβαια την λύση θα την δώσει η μεσοθεραπεία, με την οποία θα απαλλαχτούμε από αυτό που μας βασανίζει.

Η κυτταρίτιδα εμφανίζεται όταν οι υποκείμενες εναποθέσεις λίπους αρχίζουν να ωθούνται μέσω των ινών του συνδετικού ιστού κάτω από το δέρμα. Ο συνδετικός ιστός μπορεί να αποδυναμωθεί λόγω ορμονών, έλλειψης σωματικής άσκησης, υπερβολικού λίπους και πτωχής κυκλοφορίας του αίματος. Είναι ίσως από τα πιο συχνά αισθητικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες σήμερα. Παρόλα αυτά, δεν εμφανίζεται μόνο στις γυναίκες. Η κυτταρίτιδα είναι ορατή και σε ένα μικρό ποσοστό των ανδρών

Το δέρμα χάνει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητά του και παρουσιάζει τη χαρακτηριστική ανάγλυφη όψη φλοιού πορτοκαλιού. Η κυτταρίτιδα μπορεί να εμφανιστεί: στα μπράτσα, στους μηρούς, στους γλουτούς, στις γάμπες, στην κοιλιά

κυτταρίτιδα - μεσοθεραπεία σώματος

Τι είναι η Μεσοθεραπεία κατά της κυτταρίτιδας;

Η μεσοθεραπεία κατά της κυτταρίτιδα είναι μία μέθοδος θεραπείας κατά την οποία εγχύουμε διάφορες ουσίες κάτω από το δέρμα με σκοπό την αντιμετώπιση και διόρθωση της κυτταρίτιδας. Εφαρμόζεται στις περιοχές του σώματος, όπου υπάρχει κυτταρίτιδα η οποία απαιτεί αντιμετώπιση.

Ο σκοπός της μεθόδου είναι να χορηγήσουμε στο δέρμα τις κατάλληλες δραστικές ουσίες και σε τέτοιο βάθος που δεν μπορούν να φθάσουν οι κρέμες.

Τα διαλύματα της μεσοθεραπείας για κυτταρίτιδα περιέχουν ουσίες οι οποίες κάνουν λιποδιάλυση όπως φωσφατυδιλχολίνη, καφεΐνη, διάφορα αμινοξέα, αντιοξειδωτικές ουσίες και βιταμίνες.

Πως εφαρμόζεται;

Η μέθοδος συνίσταται στην έγχυση του κατάλληλου μίγματος των δραστικών ουσιών κάτω από το δέρμα σε σημεία όπου υπάρχει κυτταρίτιδα.

Η διαδικασία γίνεται με ενέσεις χρησιμοποιώντας πολύ λεπτές βελόνες. Η φιλοσοφία της είναι η δημιουργία μικρών καναλιών στην επιδερμίδα μέσω των οποίων οι χορηγούμενες δραστικές ουσίες μπορούν εύκολα να διεισδύσουν στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος.

Οι περιοχές που μπορεί να γίνει η θεραπεία περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, τους γλουτούς, τη κοιλιά, τους μηρούς, τα γόνατα και τους βραχίονες.

4 τα κύρια αποτελέσματα αυτής της θεραπείας

01

Βελτιώνει την υφή του δέρματος

02

Το περίγραμμα ανασχηματίζεται

03

Ελαττώνει την ποσότητα λίπους στην περιοχή της εφαρμογής

04

Βοηθά την μικροκυκλοφορία

Πληροφορίες θεραπείας

  • Μέσος χρόνος θεραπείας: 15-30 λεπτά
  • Επίπεδο Πόνου: Χαμηλό
  • Προτεινόμενη συχνότητα θεραπείας: Χρειάζονται περίπου 3-5 συνεδρίες, που πραγματοποιούνται με μεσοδιαστήματα περίπου 2 εβδομάδων. Ο ακριβής αριθμός καθορίζεται από τον γιατρό, αφού μελετήσει τις ανάγκες σας.
  • Διάρκεια αποθεραπείας: Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας
  • Διάρκεια Αποτελέσματος: Μεγάλη διάρκεια αποτελέσματος

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Τα αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή είναι ορατά.

Η διαδικασία δεν πονάει, καθώς στην περιοχή εφαρμόζεται τοπική αναισθησία, ώστε να είναι ανώδυνη.

Η μεσοθεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί στο σώμα, καθώς επίσης μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες θεραπείες σύσφιξης. 

Ο ασθενής επιστρέφει άμεσα στις καθημερινές του δραστηριότητες χωρίς καμία ενόχληση. Ενδεχομένως να εμφανιστούν κάποιες μελανιές, οι οποίες άμεσα θα υποχωρήσουν.

Γιατί να επιλέξεις το Met Cosmetic

Γράψτε τις απορίες σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί μας!