αποτρίχωση πόδια Laser

Laser: Δοκίμασε το και θα δεις πόσο θα ωφεληθείς!

Σίγουρα, πολλοί από εμάς χρησιμοποιούμε  ακόμη παραδοσιακές μεθόδους αποτρίχωσης, όπως ξυραφάκια, κρέμες, κεριά, αποτριχωτικές μηχανές, με σκοπό να απαλλαγούμε από την τριχοφυΐα που μας απασχολεί, όπου και να εμφανίζεται, αλλά αυτός ο τρόπος είναι προσωρινός. Η τεχνολογία όμως εξελίσσεται και προοδεύει διαρκώς, με αποτέλεσμα οι παραδοσιακοί τρόποι για την τριχοφυΐα να εξακολουθούν να υπάρχουν, αλλά για αμεσότερα αποτελέσματα και την πλήρη απαλλαγή της, η μέθοδος αποτρίχωσης με laser, έρχεται για να μας λύσει τα χέρια.

Έτσι λοιπόν, οι επίπονες και δύσκολες μέθοδοι αποτρίχωσης μένουν στο παρελθόν, αφού η σύγχρονη τεχνολογία του laser, αποτελεί την πιο άμεση και ασφαλή μέθοδο οριστικής λύσης στην ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. 

Είναι μια μέθοδος ανώδυνη και άκρως αποτελεσματική. Απευθύνεται σε όλους τους τύπους δέρματος τόσο σε γυναίκες όσο και σε άνδρες. Εφαρμόζεται ακόμα και τους καλοκαιρινούς μήνες χωρίς καμία ενόχληση, αφού τα μηχανήματα είναι κατάλληλα και προσαρμόζονται και σε μαυρισμένα σώματα χωρίς να χρειαστεί να διακοπούν οι συνεδρίες. Δεν δημιουργείται θυλακίτιδα, ούτε κάποιος τραυματισμός. Από την πρώτη κιόλας συνεδρία υπάρχει εμφανής αλλαγή!

Το laser απευθύνεται σε όλα τα σημεία προσώπου και σώματος με ακριβώς τα ίδια επιτυχή αποτελέσματα. Είναι εγκεκριμένο από τον Αμερικάνικο Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA).

Κλείσε λοιπόν το ραντεβού σου, για να μπορείς να απολαύσεις και εσύ καλύτερα το καλοκαίρι σου και την υφή του δέρματός σου! Θα δεις πόσο θα απαλλαχτείς και δε θα θες να σταματάς!

➡️  Πάτησε εδώ για να ανακαλύψεις τα laser μας!
➡️  Πάτησε εδώ για να δεις τις προσφορές μας!

MET COSMETIC: Η κλινική με τα περισσότερα βραβεία τα 3 τελευταία χρόνια!

Το Μet Cosmetic, τα 3 τελευταία χρονια ξεχωρίζει ανάμεσα στις πιο επιφανείς ελληνικές εταιρείες του κλάδου της Πλαστικής Χειρουργικής, Δερματολογίας και Αισθητικής Ιατρικής, αποσπώντας συνολικά 28 Βραβεία υπηρεσιών και θεραπειών στα Medical Beauty Awards. 

Για 4η συνεχόμενη χρονιά επιβραβεύτηκαν και αναδείχθηκαν οι σημαντικές πρόοδοι στον χώρο της υγείας της ομορφιάς και της αντιγήρανσης, τόσο σε επίπεδο υπηρεσιών από επαγγελματικούς χώρους, όσο και σε επίπεδο θεραπειών.

met cosmetic medical awards

Η Ιατρική μας Ομάδα

ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ!

Follow Us

Ενημερωθείτε για όλες τις νέες θεραπείες και μάθετε πρώτοι όλες τις προσφορές σε υπηρεσίες!

MET 01

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
BLOG
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ 
ΑΡΙΘΜΟΣ Γ.Ε.Μ.Η: 141934724000

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

credit cards

Πάτρα

Γλυφάδα

Ζάκυνθος

Λευκάδα

Πρέβεζα

Γλυφάδα

Ζάκυνθος

Λευκάδα

Πρέβεζα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
BLOG
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ 
ΑΡΙΘΜΟΣ Γ.Ε.Μ.Η: 141934724000