Χριστούγεννα δώρα αισθητική σώματος

Χριστούγεννα θα πει φροντίδα και δώρα

Η περίοδος που έρχεται, είναι γεμάτη δώρα

Η πιο ωραία εποχή του χρόνου είναι καθ’οδόν και μας περιμένει. Όλα στολισμένα και όμορφα είναι προ των πυλών για να μας υποδεχτούν και να δώσουν μια διαφορετική και ευχάριστη νότα στην καθημερινότητά μας, που όλοι μας έχουμε τόσο ανάγκη.

Το να κάνουμε δώρα στον εαυτό μας και να τον φροντίζουμε είναι το άλφα και το ωμέγα. Σίγουρα υπάρχουν στιγμές που τον παραμελούμε, όμως τώρα, είναι το μόνο που δεν μπορούμε να μην κάνουμε για να φτιάξουμε την ψυχολογία μας αυτές τις γιορτινές μέρες.

Τα Χριστούγεννα καταφθάνουν και τα πρωτοχρονιάτικα τραπέζια μας θέλουν λαμπερούς και χαμογελαστούς. Στο ιατρείο μας, θα βρείτε τις κατάλληλες θεραπείες για εσάς που θα σας δώσουν αυτό που χρειάζεστε!

Είμαστε εδώ για να σας ενημερώσουμε για τις χριστουγεννιάτικες προσφορές μας καθώς επίσης και να σας περιποιηθούμε, ώστε οι γιορτές να σας βρουν μέσα στο χαμόγελο και στη λάμψη! Μην το αμελείτε, ένα δώρο στον εαυτό μας είναι ικανό να αλλάξει όλη μας την διάθεση.

Κάντε το, το αξίζετε!

MET COSMETIC: Η κλινική με τα περισσότερα βραβεία τα 3 τελευταία χρόνια!

Το Μet Cosmetic, τα 3 τελευταία χρονια ξεχωρίζει ανάμεσα στις πιο επιφανείς ελληνικές εταιρείες του κλάδου της Πλαστικής Χειρουργικής, Δερματολογίας και Αισθητικής Ιατρικής, αποσπώντας συνολικά 28 Βραβεία υπηρεσιών και θεραπειών στα Medical Beauty Awards. 

Για 4η συνεχόμενη χρονιά επιβραβεύτηκαν και αναδείχθηκαν οι σημαντικές πρόοδοι στον χώρο της υγείας της ομορφιάς και της αντιγήρανσης, τόσο σε επίπεδο υπηρεσιών από επαγγελματικούς χώρους, όσο και σε επίπεδο θεραπειών.

met cosmetic medical awards

Η Ιατρική μας Ομάδα

ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ!

Follow Us

Ενημερωθείτε για όλες τις νέες θεραπείες και μάθετε πρώτοι όλες τις προσφορές σε υπηρεσίες!

MET 01

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
BLOG
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ 
ΑΡΙΘΜΟΣ Γ.Ε.Μ.Η: 141934724000

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

credit cards

Πάτρα

Γλυφάδα

Ζάκυνθος

Λευκάδα

Πρέβεζα

Γλυφάδα

Ζάκυνθος

Λευκάδα

Πρέβεζα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
BLOG
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ 
ΑΡΙΘΜΟΣ Γ.Ε.Μ.Η: 141934724000